Followers

Ahad, 2 Januari 2011

Cuti Hujung Tahun 2010

Cuti yang panjang telah pon berlalu.. Dengan masa yang sebegitu panjang itu aku telah manfaatkan sepenuhnya. bermula saja cuti aku dh mula mencari kerja.
Kerja yang aku jalankan begitu panting bagi pengguna-pengguna jalan raya dan pencinta alam sekitar iaitu menebang atau mencantas cabang pokok jati yang liar di tepi-tepi jalan atau highway.





Dalam aku bekerja, aku pon sibuk berjalan makan angin ke sana ke sini. mana boleh lepak rumah je beb. rugi ar cuti. Bukan selalu boleh balik kampung dapat cuti ngn family macam ni. So aku pon pergi la Penang atas urusan Pesta Penang. huhu.. Pengalaman ngeri dapat naik TOPGUN..







Tidak lupa juga aktiviti dengan rakan-rakan sekolah dulu. Men futsal, makan-makan, lepak, tengok bola dan paling best gi Kolam Air Panas Lenggong. Panas beb..





Selain itu, tidak terlepas bagi sesiapa yang mengunjung ke rumah aku, aku bawak la jalan-jalan kat Padang Besar, ladang ternakan burung unta, Gua Kelam dan sebagainya.





So, kalau korang nk kongsi pengalaman cuti korang nagn aku pon boleh gak. invite ar aku untuk tengok post korang k.

3 ulasan:

rose lyza berkata...

yela..tima kasih la masukkan gmbo cek...hak3

sEcaWaN hORlick berkata...

sama-sama. Tapi ada 3 ekor tue. Yang mana satu eh awak nih? huhu..

rose lyza berkata...

yg paling elok la antara 3 ekor tu mangkuk oi...