Followers

Khamis, 21 Oktober 2010

20hb 10 2010




Tarikh yang hebat untuk diingati.. wat la something yang boleh wat korang ingat tarikh hari ni sampai bila-bila.. contohnya kawin ka, tunang ka, tumbuk orang ka..

Aku ada la something yang buat aku ingat tarikh nie sampai bila-bila.. selesai solat maghrib, macam biasa aku kuar gi mkan. lpas tu aku gi la GIANT sbb nk beli barang skit.. lpas ja balik dari GIANT, aku dikejar@dicabar oleh seorang pelumba kereta terkenal..

Walaupun kereta aku standart 4G91 ja, aku trima.. aku race ngan dia sampai masuk kilang Bercham, taman perumahan cina, semua aku redah. paling dasyat skali aku terdritf la plak..
Akhirnya, kami menamatkan perlumbaan.. aku menang.. sbb aku brada di depan.. Tiba-tiba keluar 2 orang mamat nieckap " lu hebat la bro.. gua pun x leh drift pakai wira 1.5 nie bro.."
kami kenal-kenalan di situ..

Pada aku ni antara pengalaman yang x dapat aku lupakan sbb terdrift sampai nk masuk parit. haha...

6 ulasan:

Atikahkahkah berkata...

Hahaha.
Baddd!

:)

sEcaWaN hORlick berkata...

aik..mana ang jmpa blog aku nie? hum..

rose lyzza berkata...

hanya org yg berada di sebelah je tau mcm mana takutnya drift..asa nyawa nk melayang......hahaha

sEcaWaN hORlick berkata...

eh..awak pernah rasa hebatnya drift? msti pakwe awak seorg drifter jgak kan? huhu..

rose lyzza berkata...

yup..pkwe saya mmg drifter tkenal pun..agaknya sbb tu dia gelap kot..slalu main pnas..hehe..awk knal x?

sEcaWaN hORlick berkata...

sy x kenal.. sy x nak balas komen awak. nyampah..